Workshops:


Wil je graag leren dragen of meer informatie over dragen maar liever met een groep dan alleen? Of een consult aan de dure kant? Verzamel dan een aantal mede-enthousiastelingen en kies voor een workshop.


Informatie workshop:

Deze workshop is niet bedoeld om te leren knopen, maar je leert er wel veel van. Zo vertel ik over wat ergonomisch dragen inhoudt, waar je qua houding op moet letten. Je kunt zien wat de verschillende draagopties zijn en je kunt voelen aan doeken. Ook neem ik een paar ergonomische dragers mee, die je kunt passen met een draagpop.
Voor 4 tot 8 personen zijn de kosten €7,50 per deelnemer en zijn we 1 tot 1,5 uur bezig.
Voor 9 tot 12 personen zijn de kosten €7,50per deelnemer en dan zijn we 1,5 tot 2 uur bezig.
Een aangepaste versie van deze workshop is bijvoorbeeld erg leuk als babyshower. Neem daarvoor even contact op, dan kijken we samen voor een leuk programma voor de aankomende mama.


Knoop workshop:

Tijdens een knoop workshop gaan we met z'n allen aan de slag met één knoop. Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers eerst met een draagpop geknoopt en daarna met hun eigen kind. Let op: door het aantal mensen is een workshop wel wezenlijk anders dan een één-op-één of duo consult.
Voor 3 of 4 personen zijn de kosten €30,- per deelnemer en zijn we 2 tot 2,5 uur bezig.
Voor 5 of 6 personen zijn de kosten €25,- per deelnemer en dan zijn we 2,5 tot 3 uur bezig.


Een aangepaste workshop:

Komen je wensen niet overeen met een van de aangeboden workshops? Neem dan gewoon even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken hoe we jouw/jullie wensen tot een geslaagde workshop kunnen vormen.


Voor alle workshops geldt:


Meer informatie en aanmelden

Heb je een keuze kunnen maken of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op.
Workshops worden namelijk altijd in onderling overleg afgesproken.