Welkom bij DraagPracht


Dragen in een doek of drager is misschien wel de fijnste manier om op stap te gaan, of gewoon samen te zijn met je kleine spruit. Niet alleen heb je ze altijd heerlijk dichtbij, maar ook houdt je je handen vrij om van alles te kunnen doen.

Aangezien niet iedereen gelijk zelfverzekerd en op een ergonomische wijze kan dragen, vinden zowel beginnende als ervaren dragers hier allerlei nuttige informatie.
Blijf je desondanks met vragen zitten, schroom dan niet om ze te stellen en uiteraard kun je ook bij onze draagconsulente terecht voor ondersteuning in de vorm van allerlei consulten. Alleen, met z'n tweeën of in groep, knopen of drager afstellen, alles is bespreekbaar. We zijn er voor al je vragen over het dragen van kinderen.


Op zoek naar een leuk cadeau-idee? Je kunt bij ons ook cadeaubonnen kopen voor een consult. Een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. De waarde bepaal je zelf, dus altijd binnen je budget!Naast DraagPracht is onze consulente Talli mede initiatiefnemer van Het Mamacafé (Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht)

Het Mamacafé is de ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders/ verzorgers en hun kinderen (0-4 jaar).
Je bent hier van harte welkom om andere ouders te ontmoeten! Je kunt hier ervaringen uitwisselen met andere ouders en horen hoe zij het doen met slapen, voeden en spelen. Het is er gezellig en informatief. Soms is het leerzaam en soms kun je lekker actief aan de slag als je wilt


Het Mamacafé Dordrecht is iedere tweede donderdag en vierde woensdag van de maand geopend van 9:30u tot 11:30u aan de Nassauweg 2 in Dordrecht

Meer informatie over dit initatief vind je op facebook.com/mamacafedordrecht en het-mamacafe.nl.


Heb je interesse voor dragen, maar wil je eerst graag wat zien? Kom dan gerust eens langs bij een van onze wandelingen of andere activiteiten. Meer informatie en gezellig kletsen vind je via draagwandeling.draagpracht.nl.