Corona – Maatregelen

geplaatst in: Geen categorie | 0

We zitten allemaal in een hele rare en onzekere periode vanwege het Coronavirus.
Juist in onzekere tijden willen we onze kleintjes dichtbij ons houden en is nabijheid ook voor hen het beste. Want ook al begrijpen ze het nieuws niet, ze voelen heel goed aan, dat er iets gaande is. Kleine kinderen, zelfs baby’s van een paar uur oud, voelen heel goed aan wanneer er iets mis is. Ook als we ze niets laten zien, “ze weten het” door onze emoties.

Daarom willen we jullie juist nu ten dienste kunnen zijn met consulten en verhuur.
Vanwege de overheidsmaatregelen nemen we hierbij wel de nodige voorzorgsmaatregelen. Per geval zal worden beoordeeld wat nodig is.

Verhuur:

De verhuur kan gewoon, zoals gebruikelijk via DraagUitleen, maar ook hier zijn enkele maatregelen van toepassing. Hier vind je de uitleg hierover.

Consulten:

Gelukkig kunnen we inmiddels weer live consulten geven, maar wel met enkele voorzorgsmaatregelen. Daarnaast bieden we ook nu nog steeds online consulten aan.
Welke optie het beste bij jouw vraag past en wanneer het kan, stemmen we in overleg af.

Online consulten:
Deze vinden plaats via videobellen. We spreken samen een tijd af om aan de slag te gaan. Alles over de online consulten vind je hier

Live consulten:
Sinds 11 mei is dit weer mogelijk, maar het is wel even wennen aan de maatregelen. Een consult verloopt dan ook in basis zoals normaal, maar wel rekening houdend met de RIVM richtlijnen.
De inhoudelijke uitleg van een consult vind je hier.
Consulten vinden momenteel bij voorkeur bij jullie thuis plaats, aangezien er hier nog van uit huis wordt gewerkt door Peter en ook de kinderen meer thuis zijn dan op school. Wel moet er genoeg ruimte zijn om afstand te houden. Het consult kan binnen, of lekker buiten in de tuin plaats vinden.

Normaal komt er een hele berg aan spullen mee naar binnen, maar nu liefst alleen hetgeen we nodig hebben. We houden tussen twee consulten met dezelfde materialen namelijk minimaal 48u, waarbij we waar mogelijk spullen desinfecteren. We werken daarom ook uit verschillende tassen. De ene met de spullen, waar jij mee gaat oefenen en de andere met de spullen waarmee ik instructie geef.

We hanteren de maatregelen voor zo wel je eigen veiligheid, als die van ons, maar ook voor toekomstige klanten. Wij rekenen dan ook op ieders medewerking hierbij.

alle consulten:

  • Alle te gebruiken materialen houden we 48 uur voor aanvang van de consulten apart. Producten waarbij dit mogelijk is, worden voorgaand aan die 48 uur gedesinfecteerd,
  • We houden zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand, ook bij het ophalen/terugbrengen van een consult-pakket.

specifiek voor live consulten

  • Kort voor het consult hebben we contact om te checken of we beide voldoen aan de voorzorgseisen van het RIVM. Denk hierbij aan verkoudheidsklachten, koorts, in contact geweest met een corona verdachte of bevestigde patiënt, etc,
  • We geven geen handen en ik neem zelf iets te drinken mee,
  • We werken allebei uit een eigen tas met materialen. Dat kan betekenen dat Talli niet elke drager precies kan voordoen. Mondeling wordt je er dan doorheen gepraat, waar nodig. Dit geld bijvoorbeeld ook voor het afstellen van dragers/draagzakken.
  • De betaling doe je liefst met PIN. Onze PIN-automaat wordt na elk gebruik ontsmet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *