Welkom Leopold. (27-11-19)

geplaatst in: Geen categorie | 0

Liever laat, dan helemaal niet, hihi. Leopold is inmiddels twee maanden oud en zakelijk ben ik al weer ruim een maand lekker bezig.

Op 27 november 2019 mochten we na een mooie thuisbevalling ons derde Haesje verwelkomen.
Binnen 2 uur zat hij al in het eerste draagsysteem, een buidel shirt, en 7 uur na zijn geboorte zat hij voor het eerst in een draagdoek. Hij wordt dus vanaf zijn geboorte al veel gedragen en gebuideld, zowel door mama als papa. De meeste dagen wordt er zeker zo’n 10 uur, als niet meer, gedragen per dag (buik, heup of rug). Dat betekend dat we lekker van alles kunnen testen (al hebben we beide zo onze voorkeuren 😉 )

Maar wat betekende dit voor jullie?
Talli voelde zich prima en geeft al sinds half december weer consulten. Daarvoor was ze al weer telefonisch bereikbaar. Wel kan het zijn dat er een kleine op de achtergrond te horen is, of dat je gevraagd wordt om te mailen om afspraken te maken.
E-mails kunnen heel even duren, voor ze tijd heeft om ze te beantwoorden. Maar we doen ons best om zo snel mogelijk overal op te reageren.

DraagPracht:
Consulten vinden momenteel vooral plaats in het weekend en doordeweekse avonden. Want dan kan Peter (papa) knuffelen met Leopold.
Onze voorkeur is vooralsnog, dat consulten bij ons thuis plaats vinden, omdat mama en de kleine man zo de minste tijd gescheiden zijn.
Uiteraard kan het nog wel bij jou thuis en aangezien alle afspraken in overleg gemaakt worden, zoeken we dan naar de beste oplossing voor zowel jullie als voor ons.

DraagUitleen:
Draait eigenlijk weer zo als vanouds, alleen kost het iets meer moeite om de pakketten naar de post te brengen. Daardoor kan het zijn, dat als je last-minute iets reserveert, het niet meer lukt om het die dag nog op de post te hebben. Houd hier dus vooral rekening mee en als het haast heeft, bel gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *