Zomervakantie: Tijd voor gezin en plannen 2019

geplaatst in: Geen categorie | 0

Van 22 juli tot 2 september hebben onze kinderen vakantie. Dit betekent kindergeluiden tijdens telefoon-gesprekken, dagjes weg met het gezin en oppas zoeken voor tijdens consulten.

Dat betekent ook dat het soms voor het consulten en workshops lastiger kan zijn om een gaatje in de agenda en in die van de oppas te vinden. Wellicht zullen er weken tussen zitten waar even helemaal geen consulten en workshops gepland kunnen worden.
Weet je nu al dat jij binnenkort een afspraak wil maken? Neem dan alvast contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar een geschikt moment. Afspraken zullen in eerste instantie vooral in de avonden en weekeinden plaats vinden wanneer Peter thuis is. Doordeweeks zullen we proberen om volle werkdagen te maken, zodat het makkelijker is voor de oppas. Dit kan als nadeel hebben, dat als een consult uitloopt of het verkeer tegen zit, we net iets later bij de volgende afspraak aan komen.

Contact:

Om echt even tijd aan het gezin te besteden, zullen we ook onze bereikbaarheid omlaag schroeven. Het heeft dan ook onze voorkeur dat je mailt. We zullen regelmatig proberen deze te beantwoorden. Ook zullen we minder snel reageren op social media, telefoon en whatsapp. Heb je een vraag, zet deze dus even op de mail. Graag vermelden om welke dienst of welk product het gaat. Als het gaat over een drager/draagzak, dan ook graag de leeftijd en kledingmaat van kind vermelden.

Wil je graag een draagsysteem of een draagjas huren, dan verwijzen we je graag door naar ons zusje, DraagUitleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *