Wow een draagobject er bij!

geplaatst in: Geen categorie | 2
Twee shirts met daar op  geborduurde haasjes 2 grote en 3 klein waarvan een heel klein

Bij deze willen wij het goede nieuws met jullie delen. Wij verwachten eind november 2019 ons 3de Haesje te verwelkomen (de achternaam van Peter en de kinderen is De Haes). Wij hebben super veel zin om weer dagelijks te kunnen gaan dragen en Talli kan niet wachten, tot ze alle dragers en doeken uitgebreid kan gaan testen met ons eigen kind. 

DraagPracht:
Wat zijn de gevolgen hiervan voor jullie als klant. Op de lange run alleen maar voordelen, want wij testen nu ook wel altijd alle nieuwe dragers, maar met een pop is dit toch echt anders, dan met een kind. Tot en met september zal er waarschijnlijk niet veel veranderen. Ja, er zal een buik in de weg gaan zitten, bij het voordoen van sommige dingen. Dit zal dan ook wat lastiger zijn, maar daar vindt Talli wel een weg omheen. Bijvoorbeeld door bewust zelf met een kleinere pop te werken, om dingen goed te kunnen laten zien. Later dit najaar en begin volgend jaar, is het plan om zo veel mogelijk gewoon consulten te blijven geven. Echter zal er wat minder ver van te voren gepland gaan worden en alles onder voorbehoud van het verloop van de zwangerschap en hoe het de eerste periode na de bevalling gaat. 
Er zullen ook zeker een paar weken zijn waar er vrijwel geen consulten gegeven kunnen worden en begin volgend jaar zullen de eerste consulten voor al ‘s avonds en in het weekeind gegeven worden, zodat papa op de kleine kan letten.
Hou er alvast rekening mee, dat consulten die in november en december plaats vinden, voornamelijk bij ons thuis plaats zullen vinden..
Uiteraard doen we alles in overleg met jullie en doen we, zoals altijd, ons best om voor iedereen te zoeken naar de beste omstandigheden. Mocht de situatie er om vragen, zullen we ook verwijzen naar een passende collega.

Falko en Veerle met de shirts aan met daar op geborduurde haasjes 2 grote en 3 klein waarvan een heel klein

DraagUitleen:
Voor DraagUitleen zal in basis niks veranderen. Wel kan het zijn dat spoedaanvragen en thuis ophalen aan het eind van het jaar even niet zo makkelijk gaat. Het kan ook zijn, dat we familieleden inschakelen om te helpen, wat bijvoorbeeld gevolgen kan hebben voor de mogelijkheid om te pinnen.
Alvast onze excuses voor eventuele ongemakken. 
Ook jij kunt ons helpen. Wil je eind 2019 bij ons een draagsysteem huren? Reserveer deze dan tijdig, zodat we meer tijd hebben, om te zorgen dat hij klaar ligt.

2 Antwoorden

  1. Bianca v lingen

    Weet nog toen het nunog jonge haesje nog in je buik zat.. Had je ook altijd een oplossing om te dragen.. Ik heb er alle vertrouwen in :),

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *