Vakantiesluiting: Tijd voor gezin en plannen 2018

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wij zijn tot 2 januari gesloten. Daarna gaan na weer vol aan de bak en we staan de 2de ook gewoon op de kraammarkt.
In deze periode nemen we de rust met ons gezin en gaan we aan de slag met plannen voor 2018 en het afsluiten van 2017.
Heb je tips of opmerkingen? Laat als reactie op dit bericht achter, wat jij graag in onze plannen voor 2018 zou willen terug zien?

Consulten en workshops:

Consulten plannen we weer in vanaf 3 januari, maar wegens de schoolvakantie zijn er maar beperkte plekken. Op 8 januari begint het normale leven weer en hebben we weer de meeste ochtenden en avonden tijd voor consulten. Wil jij als een van de eerste in 2018 een consult of workshop? Mail dan snel.

Contact:

Om echt even tijd aan het gezin te besteden zullen we ook onze bereikbaarheid omlaag schroeven. Het heeft onze voorkeur dat je mailt. We zullen regelmatig proberen deze te beantwoorden. Ook zullen we minder snel reageren op social media, telefoon en whatsapp. Heb je een vraag, zet deze dus even op de mail. Graag vermelden om welke dienst of welk product het gaat. Als het gaat over een drager/draagzak, dan ook graag de leeftijd en kledingmaat van kind vermelden.

 

Wil je graag een draagsysteem of een draagjas huren, dan verwijzen we je graag door naar ons zusje, DraagUitleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *