Herfstvakantie – 13 t/m 22 oktober 2017

geplaatst in: Geen categorie | 0

Inmiddels is het alweer herfst en dus ook weer bijna herfstvakantie. Deze vakantie staat voor ons in het teken van tijd voor het gezin en onszelf weer opladen.

Van 13 t/m 22 oktober zal DraagPracht dan ook gesloten zijn. Dat betekent, dat er geen consulten gedaan zullen worden. Ook onze bereikbaarheid zullen we op een lager pitje zetten, waarbij we wel zullen proberen emails te beantwoorden, maar minder snel zullen reageren op social media, telefoon en whatsapp.
Wil je in die week contact met ons opnemen, doe dat dan bij voorkeur per email met daar in, de leeftijd van je kindje, de reden waarom je een consult wilt plannen en of je een voorkeur hebt voor een doordeweekse dag overdag (bij ons thuis), of in de avond of het weekeind (bij jullie of bij ons). We zullen dan zo snel mogelijk reageren met mogelijke datums.
Vanaf 23 oktober verwachten we weer vol nieuwe energie aan de slag te gaan.

Wil je een drager/draagzak, draagdoek, ringsling of draagjas huren klik dan snel door, want DraagUitleen is deze week ook minder geopend en heeft daarom een actie.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *